38 13 70 00 post@ittotal.no

2018 har vært en fantastisk reise for IT total. Vi har fått mange nye samarbeids partnere og vi får stadig nye utfordringer fra våre kunder. Dette gjør dagene våre bra. Vi liker faglige utfordringer og vi liker krevende løsninger og problemstillinger. Teamet vårt har redusert snitt kostnadene til våre kunder med 30% noe vi er MEGET stolte av. Økt stabilitet og rimeligere tjenester for kunder hos IT total. PERFEKT!

Har du for høye IT kostnader stiller vi gjerne på en uforpliktende prat.

Vi avsluttet året, selv om en del av teamet jobber i romjulen, Fredag 21. Desember. Julegrøt, Eggnog og gave dryss på kontoret. Topp stemning!

Stemning er, som dere ser, så bra som overhodet mulig for juleavslutning med IT nerder….

God jul og godt nytt år fra alle oss i IT total