38 13 70 00 post@ittotal.no

OM OSS

Business as unusual!


Kommunikasjonsløsninger fra IT total får hverdagen til å sveve. Det er duket for business as unusual!
IT total er en leverandør som leverer skybaserte og mobile løsninger – med personlig rådgivning – som gir bedriften din økt mobilitet, høy sikkerhet og en enklere arbeidsdag. Rådgiverne våre har fokus på løsninger du faktisk trenger – og som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen til dine ansatte.

Hvorfor velge oss?
Kundene våre skal oppleve business as unusual ved at vi løser frustrasjoner i hverdagen. I tillegg foreslår vi innovative tjenester som løfter bedriften din teknologisk og sørger for at de ansatte blir mer fleksible, mobile og produktive. Med eget datasenter kan vi supportere dere direkte. Knytte tjenester som Microsoft, Dropbox4Business og andre aktuelle sky-tjenester direkte i vårt senter. Dette gir dine brukere en ENKLERE hverdag!

«Med IT total er nedetid  et fjernt begrep»

Hva kan vi?
Kjernekompetansen vår er ferdig pakketerte dataløsninger. Vi kartlegger behovet og anbefaler produkter og tjenester fra markedsledende samarbeids-partnere. Nettskyløsninger, IT-sikkerhet og samordna kommunikasjon blir en stadig viktigere del av leveransene til bedrifter – i tillegg til service- og supportavtaler som sikrer en knirkefri hverdag.

Historien

IT total har en lang historie. Firmaet har endret navn 3 ganger pga kjedehus tilknytninger. Etableringen av Procon Electronics ble gjort i 1976. Mobil og IT satsingen ble virkelig mobilisert i begynnelsen av 1990. Før dette produsertes det diverse printplater og stillings indikatorer. Etableringen av Tele og Data drift var en suksess og dette la grunnlaget for videre satsninger. I 2004 ble IT total AS etablert og 2 år etter oppstart ble dette firmaet fusjonert med Procon Electronics som da hadde blitt medlem av Mobildata kjeden. Fra 2004 har vi sakte men sikkert bygget opp et kompetent IT og Tele-miljø som i dag består av 18 dyktige medarbeidere. I 2012 omprofilerte vi oss til Telehuset Vennesla. Etter at Telehuset ble den del av Telering valgte vi å ta tilbake vårt gamle navn. IT total er derfor navnet vi jobber under fra 2019. Vi er fremdeles medlem av Mobit kjeden som gir oss markedets beste innkjøps avtaler.

Vi leverer løsninger som kunder anbefaler videre og kjøper på nytt. Diss punktene gir oss en naturlig vekst og ikke minst, forutsetninger for videreutvikling som kommer deg som kunde til gode!

Markedsposisjon

Tøffere konkurranse
Dagens IT og Telemarked blir tøffere og tøffere. Tjenester og produkter blir billigere pga effektiviserte IT og Telemiljøer. Dette er noen av våre utfordringer og det gjør oss skjerpet. Microsoft har gått fra å være en produkt leverandør til å bli en tjeneste leverandør. Store løsninger med sentraliserte systemer gjør at prisene reduseres på mange av dagens IT/Tele  tjenester.

IT total videre utvikler våre tjenester i takt med markedet. PLUSS at vi er lokalt representert. Dette gir oss et fast forsprang i forhold til store og tunge aktører som Microsoft.

Positive tall
IT total har levert gode tall i en årrekke. Det gir
oss det fortrinnet at vi også kan bruke tid på videreutvikling
av våre kunders tjenester, samt nyutvikling av tjenester og produkter.

Vi tror at vi kan levere bedre produkter for deg og ditt firma når vi har pusterom til å tenke kvalitet. God bunnlinje gir oss pusterom! Vi kan ta være på våre ansatte samtidig som vi bruker tid og penger på videreutvikling av tjenester og produkter. Summen av dette gjør at ditt firma blir bedre.

Automatiserte prosesser
Som en av de første i Sør Norge har vi tatt i bruk automatiserte overvåkings systemer for våre IT og Mobil kunder.
Dette gir deg som kunde den beste trygghet og den desidert beste prisen.

Mens små firma jobber manuelt med daglige gjøremål går dette
automatisk hos oss. Din fordel og vårt kvalitets stempel!!!

Vi støtter prosjektet i Alalay

Vi støtter Alalay prosjektet til Strømmestiftelsen. Det er vi stolte av!

Det er lett å glemme «de store linjer» i vår gyldne hverdag.
Vi suser rundt og tror resten av verden er like heldige som oss.
Det er IKKE tilfelle.…

Det er tre grunner til at de fleste gatebarn i La Paz sniffer lim:
– De glemmer at de fryser.
– De glemmer at de er sultne.
– De glemmer alt det vonde de har opplevd.

I vårt selskap kryr det av småbarn fedre og derfor ble Alalay prosjektet det naturlige valget vårt. Vårt bidrag gir oss perspektiv og refleksjon i vår travle hverdag.

IT total 

Har du ønsker, forslag til forbedringer eller ønsker bare en generell prat om våre tjenester og produkter?
Kontakt oss på 381 37000 eller ring meg direkte
på 90 67 11 11.

Mvh Geir Sandaker

TA KONTAKT MED OSS